Hedersuppgift.

Nu är datumet satt, i sommar den 10 juli ska lilla Ebbis döpas i Tullinge kyrka.
Ingen mindre än jag har fått det stora förtroendet att få bli Ebbas gudmor!!
Mina lyckotårar vara svallar i mina ögon just nu. Det känns verkligen helt overkligt, att lilla jag har fått denna stora hedersuppgift. Jag är så himla stolt!

Imorgon får jag träffa min lilla blivande guddotter! Jag är så glad! :)


All kärlek till Ebba Ellinor Elisabeth Österlund <3


har nog världens finaste pojkvän.

Hallå i stugan!
Har precis kommit hem till Huddinge, har plockat upp min väska och kommit på plats. Det är verkligen sjukt jobbigt att leva i en väska och alltid tänka en dag framåt på vad man vill ha på sig i klädväg, vilka skor... ja vad blir det för väder? vad vill jag hitta på? Är verkligen glad åt att mina föräldrar har det bra tillsamans. Hade nog aldrig kunna vänja mig vid att flytta mig fram och tillbaka vecka hit och vecka dit.

Jag och Johan var iväg till Väsby Centrum vid lunch tid för att kika lite i en affär han har fått presentkort hos för ett bra tag sen. Han var väll kanske inte jätte nöjd med utbudet av just den klädkedjan men han plockade på sig lite nödvändigheter och även lilla jag fick mig en liten present. Hittade ett par mörkblåa tajts som kan vara kul att matcha till alla mina svarta klädesplagg. Vi får se. Mina är dom iaf! :D 
Även en sväng in på MQ för att peka ut vad jag önskar mig i födelsedagspresent! Där fann jag jackan jag hittade i Huddinge. Så sjukt snygg! Ingen lyckligare än jag Johan tar den och går med den till kassan! Jag har ju verkligen världens finaste pojkvän. Har så svårt att verkligen visa hur mycket jag uppskattar gåvor. Säga tack tusen gånger med en miljon pussar känns liksom inte tillräckligt? Några bra förslag på hur man visar att man verkligen uppskattar en person?

Väl hemma igen lagade jag en exemplarisk middag till min kära man iaf, köttfärssås med spagetti som stod högst på önskelistan! 

Skall strax be lite snällt till min pappa om han har lust att fixa en skruv i min vägg så att jag kan få hänga upp min tavla jag köpte på Ikea förra måndagen. Framkallade en massa foton förra veckan och vill ha några specifika upp på väggen. Vi får se hur det går.. Ni som tror att jag är sjukt inteligens befriad som inte kan spika upp en spik själv skall veta att mitt rumt består av en gipsvägg och resten betong så därför måste det borras o proppas och allt vad det är!

Kvällen är iaf spikad. Jag ska såklart sitta bänkad framför premiären av Anna Anka söker assistent!
Inatt blir det att sova själv.. Ser inte fram mot det.. Imorgon ska jag passa lill Ebba medans mamma Terese ska få ryggen knäckt ;)

Varma kramar!

Och Johan om du läser detta! Jag älskar dig!

Vårkänslor!

Vilket underbart väder det har varit idag, jag känner verkligen livet i mig!
Dagen började med att jag vaknade upp i min pojkväns trygga famn eller var det verkligen lika mysigt som det låter? Min pojkvän är nämligen bäst i att snooza sina alarm, jag kan verkligen bli helt galen på folk som snoozar! Jag steg iaf upp med en gång och fixade o trixade efter en halvtimmes snoozande från undervåningen dök även han också upp. Direkt satte vi oss i bilen till Sats i märsta och började dagen med träning. Sedan hem och efter en lång varm dusch o yoghurt kände jag mig som helt ny människa! Haha vad lite vatten kan göra?! Dagen spenderade hemma i soffan med en bok.

Är helt inne i andra boken nu "När jag hör din röst" av den kända Twilight serien och jag är helt fast. Har verkligen blivit en liten bokmal det senaste året. Har aldrig förstått vitsen med att läsa böcker faktist. Har aldrig varit intresserad och lärarna i skolan tvingade mig bokstavligen att läsa. Då var det en bok det handlade om en jäkla bok per år, som jag till och med fick välja själv?! Haha så trött man kan bli på sig själv :) !

På eftermiddagen åkte jag hem till mitt andra hem i Huddinge. Träffade Ellan på en promenad i eftermiddagssolen så mysigt att prata och utbyta tankar med henne. Nu ska jag lägga mig i soffan och vara sällskap till mamma, kanske läsa lite och sen vid elva kommer hjärtat och hämtar mig! Imorgon väntas powewalk innan frukost, jag har önskat mig sol till imorgon också! Puss o kram


God måndag kväll!

Nio imorse satt jag på tåget som tog mig till Tullinge där Tessan skulle möta upp mig. Vi begav oss till Ikea och införskaffade sig nödvändigheter, eller rättare sagt Terese gjorde. Jag som aldrig går på Ikea för att skaffa nödvändigheter utan hellre plockar på mig lite små fina detaljer, doftljus och vaser. För mestadelen av tiden agerade jag barnvakt åt Ebba. Gud så vilken mysig lite flicka hon är! Är helt galen i henne, hon somnade tryggt i min famn medans vi vandra omkring på Ikea. Jag kom iaf hem med en fin ram där man kan sätta in tre foton i, självklart lite doftljus och små fina glasburkar där jag ska lägga té i. Jag har verkligen fått dille på lösvikts téer finns det något mysigare än att stå där vid lösvikten och bara lukta och välja ut vilka man vill ha? I lördags firades Johan igen, lite i efterskott från mammans sida. Det kom lite folk över hem till honom på fika och prat. Då fick Johan en sjukt fin tekanna med sil inbyggd från Eva Solo! Gud så fina saker det finns från Eva Solo! Som jag kanske har nämt i ett tidigare inlägg köpte även jag fin vattenkaraff och två glas från Eva Solo också till Johan i födelsedags present. Nu blir det nog många mysiga te kvällar för våran del.

Efter Ikea bar det av till tullinge igen där vi hämtade dom andra små brudarna Mois&Jullan och sen begav vi oss till mammas jobb där det var öppna förskolan. Massa småfolk som lekte o mammor som babblade. Kanske inte direkt rätta stället för mig dock men jag fördrev tiden med att sitta o färglägga dom sju små dvärgarna i en målarbok!

Äntligen hemma tog jag med mig lap topen upp och ställde den på köksbordet brevid mammas. Introducerade henne hur man framkallar foton. Sen klockan 18 har vi suttit och kopierat och valt ut foton som ska framkallas. För min del blev det 450 foton och för mamma 300! Det är inte klokt vilka minnen som väcktes. Foton som jag har tänkt att framkalla för länge sen gick jag igenom. Flera år tillbaka, man ser hur sjukt mycket folk har förändrats vilka man umgicks med osv. Kommer nog drömma gott inatt! Jag älskar verkligen att prata minnen och se på gamla foton osv. Det väcker så himla mycket känslor i en, hur man kände just då när fotot togs. Det skulle ta ca 3-5 arbetsdagar så dem lär ligga i lådan någon dag i veckan. Ska bli så himla kul!

Har även planerat lite kring min kära 20 års dag som närmar sig med storm steg. Tänkte lite middag här och föra lite grann med lite kompisar. Skickade ut lite sms och sen när jag räknade dom närmar det sig över 15 pers! Haha jag som tänkte en liten middag och några glas vin, spel och utgång. Haha men men jag älskar när det är mycket folk omkring mig och nu är det dom närmsta så kan inte bli mycket bättre!

Imorgon drar min arbetsvecka igång, jag är verkligen motiverad. Har planerat en hel del resor det här året som jag kan berätta mer om en annan gång. Nu ska det jobba jobba jobbas och sen reeeesas för hela slanten.

Nu måste jag verkligen borsta tänderna och sen sussa. Ska upp 5 imorgon bitti och efter arbetet ska jag möta upp Malin på jobbet och sen ska vi vidare till en kurs som gav till Ellan&Moa i födelsedagspresent!

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!

XOXO


God eftermiddag!

Har varit otroligt effektiv idag. Hunnit med att städa, tvättat en veckas smutstvätt och bakat till imorgon!! Hade tänkt mig en slapp dag i soffan med en bok men dagen började med att jag smällde i tårna något så fruktansvärt hårt i en av mina jäkla väskor som har legat på golvet sen i onsdags med massor av smutstvätt i. Då fick jag helt enkelt nog och tog tag i allt som står på min tråklista. Ikväll ska jag premiär jobba på Vindhem igen, första gången i år den är öppen för privatpersoner så det är bara att komma o frossa! Igår spenderade jag dagen med Terese och lill Ebbis i stan. Härligt att äntligen kunna använda skinnjacka igen! Hade ju inte träffat plutten på nästan tre veckor, herregud vad hon har blivit stor. Nu måste jag springa upp till torktumlaren och sen vidare till bussen! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll alla där ute! Titta på solsidan, jag missar ju det idag buhu! :(


Ensam hemma & Wii


Åkte hem till mig medan Johan är på jobbet. Är ensam hemma ikväll, mammsen är på middag&teater med en arbetskamrat och pappa är på partyresa/bowlingtunering till Åland. Alexandra kom hit och gjorde mig sällskap för ca en timme sen. Just nu står Alex och smygövar på wii sport resort och äter mjuksega. Hon blir nog kvar här ett par timmar och sen senare vid tolv tiden kommer min lilla honung och hämtar mig. Jag önskar er alla en trevlig torsdag kväll för nu ska jag störa Alex! Hon ska inte få fusk öva mer, hon kan slänga sig i väggen för det är jag som är kung på Wii!!!


Och en bildbomb såklart !


Världens sötaste bebis växer så det knakar :)


Firande av Ellan på Hardrock Café & Café Opera!

Gamla pics som jag fann i Alexs lur från min kära lilla Vindhem som vi åkte en tur med i höstas. Se så ljushårig jag var!

Jag och min lilla Lino just nu, vi önskar alla godnatt!

Sleep tight!


Brist på idéer

Har verkligen kommit på mig själv nu varje gång. Jag bloggar verkligen med jämna mellanrum eller rättare sagt oändliga mellanrum! Har egentligen inget jag kommer på att blogga om denna kväll. Veckorna tokspringer iväg helt enkelt, och jag kan verkligen inte ta mig ro och bara låta fingrarna få rocka loss på tangenterna fast det är ganska kul när man väl har börjat. För ett par veckor sedan gick jag med i tappa.se som egentligen kanske är en riktig pensionärsvarning men jag gillar det. Det går ut på att gå ett visst antal steg och räkna kalorier varje dag och på så sätt få kontroll på sig själv och rasa i vikt. Nu är det så att jag kanske inte riktigt fullföljer detta kostprogrammet på blodigaste allvar. Ni som står mig nära vet vilken liten Skipper häxa jag kan vara ibland, och allt det tack vare min gymnasieutbildning kan jag lova. Under tre års tid läste och nötte jag in en kurs som hette näringslära, där allt om kost hälsa och livstil jämt kom på tal. Men min kära lilla stegräknare tar jag i alla fall på det allra blodigaste allvaret. Enligt min egna lilla kostcoach skall jag gå mellan 12000 - 13000 steg minst om dagen. Det motsvarar ungefär två stycken 60 min promenader. Varför jag började med detta var för att jag har tagit paus från mina hästar ett tag framöver och behövde endå något som jag kunde ersätta dem med. Att kombinera promenader/powerwalks med gymmet är helt perfekt och kräver mycket mindre tid än vad mina älskade hästar faktist gör. Tro det eller ej, jag får inga pengar av att reklama som jag gör för denna sajt jag tycker bara att ni ska haka på!
Vad har jag mer gjort än att springa omkring och räkna steg haha..  Jag har faktist varit på en del arbetsinterjuver och som en del har visat goda resultat. Jag har skrivit på papper för Mässrestauranger som jag nu extra arbetar för. Som kock. Inte så kul kan jag inte påstå, jag mer eller mindre har tappat all den lilla gnistan jag hade för att stå i kök under mina gymnasieår! Men det är ju som sagt pengar, och ganska positivt överaskad blev jag när jag fick veta att jag har fått sjukt mycket mer pengar för att jag är utbildad kock nu! Ha! Jag har även provjobbad på en fin liten sushirestaurang ett stenkast från Stureplan som ska bli en 75% anställning. Det kändes otroligt bra, och jag håller tummarna hårt på att jag får det. På måndag får jag veta.. PEPP!
Min kära Ellan fyllde år den 23e februari, 21 hela år och får nu alltså komma in på klubbarna i USA :D Det firade vi i söndags med middag på Hardrock Café och Café Opera :) Denna vecka har alla stockholmarna sportlov och även min mammis. Härligt med lite sällskap om dagarna, igår besökte vi Skärholmen där vi spenderade  hela dagen, riktigt mysigt :) Ingen shopping för min del än en bok och balsam. Så går det när man har varit arbetslös, det straffar sig månaden efter. Ikväll har det blivit mycket tv efter en middags powerwalk med hunden. Ska snart packa ihop mitt pick o pack och flytta hem till min lilla honung till imorgon eftermiddag eller fredag kanske :) Hoppas på att min kära syster kommer hem i helgen! Saknar henne något så fruktansvärt mycket!
En liten uppdatering om hur min vardag ser ut just nu iaf, räkna steg vara kosthitler och jobba till sig massa pengar som jag sa resa långt långt bort för :)

RSS 2.0