Uppdatering.

Länge sen nu.
Kan börja med att jag vinkade av min kära Malin i torsdags som flydde till Cypern och som ska vara kvar där över sommaren och jobba, lika sorgligt som vanligt att säga hej då och såklart fällde jag några tårar innan det bar av till jobbet. Om exakt 8 veckor så ses vi igen iaf, och då utanför sveriges gränser. Jag har nämligen bokat en resa med mina sötnosar Ellan och Alexandra som skall ta oss till Cypern, Ayia Napa i år igen. Det kommer bli GRYMT. 

Drygt tre veckor sen uppdatering, och då hade jag precis klarat min uppkörning. Ni kan ju tänka er själva vad jag har sysselsatt mig med den senaste tiden. Jag har fått tag på en bil som jag har i lån till hösten, en liten Seat Ibiza. Så jag har det sinnesjukt bra med andra ord, att ha bil och körkort är nästan obligatoriskt när man jobbar som jag gör, 6 dagar i veckan, dumma tider och utan bussförbindelser om nätterna så för detta är jag sjukt glad! 

Denna vecka är det jobb från måndag - fredag som står på tapeten. På lördag är jag ledig för en gångs skull och då ska det bli BBQ fest och massa bubbel! Detta ser jag starkt fram imot!

Puss o kram!



Pluttan


RSS 2.0